Asiris Hotel

Reeds meer dan 25 jaar ontvangen wij onze gasten in ons hotel gesitueerd in een gerestaureerde patriciërswoning, in het noorden van het historisch centrum van Brugge - Unesco Werelderfgoed.

Hotel Asiris is gelegen in de schaduw van de 15de eeuwse Sint-Gilliskerk, midden een zeer rustige buurt op 10 minuten wandelafstand van de Markt en alle toeristische bezienswaardigheden.

Persoonlijke service en hartelijke gastvrijheid zijn in ons hotel vanzelfsprekend.

Vanaf 16/2/2017 geldt in de volledige binnenstad betalend parkeren tussen 9.00u en 20.00u. Je kan max. 4 uur bovengronds parkeren. Je betaalt €2 voor het eerste uur, €5 voor 2 uur, €9 voor drie uren en €14 voor 4 uur.

Opgelet: deze parkeerregeling is het hele jaar door van toepassing, dus ook op zon- en feestdagen.

Parkeren doe je onbeperkt in tijd en het voordeligst in één van de twee centrumparkings: Centrum-Station en Centrum-’t Zand.

Beide parkings liggen op wandelafstand van de Markt maar je kan ook de bus van De Lijn nemen. De bus transfer (max. 4 personen per wagen) van de parking Centrum-Station naar de binnenstad en terug is trouwens inbegrepen in het parkeerticket.

Personen die over een kaart voor personen met een beperking beschikken kunnen in gans het centrum gratis parkeren.

Op vraag kan je een privé garage bekomen aan 15,00 € per nacht (beperkt aantal ter beschikking dus reserveren op voorhand is aangeraden en ter beschikking van 14.00 uur dag van aankomst tot 11.00 uur dag van vertrek).

's Morgens is ons uiterst verzorgd ontbijt-buffet een prima basis voor een onvergetelijke dag in de unieke stad.

INTERNET : Gratis WIFI

Check-in : vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur (Check-in na 20.00 uur IS NIET MOGELIJK !)

Check-out : voor 11.00 uur

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Het hotel heeft geen lift.

Adults only hotel ! Minimum leeftijd 15 jaar !

Er is GEEN mogelijkheid tot bijplaatsen van bedden op de kamers.

Het hotel heeft verschillende types kamers, zoals een éénpersoonskamer (1) een kleine dubbel (2) - allen gesitueerd op de derde verdieping, een driepersoonskamer en zelfs 02 duplex kamers (voorzien van 3 éénpersoonsbedden) gesitueerd in een bijgebouw achteraan de tuin van het hotel.

2,12€ toeristenbelasting per persoon (vanaf 18 jaar) per nacht is NIET inbegrepen !

Kamers

Single room

Beschrijving
De kamer bevindt zich op de derde verdieping (geen lift) in het dak van het hoofdgebouw met een prachtig zicht op alle torens van het oude Brugge. Deze is voorzien van een privé badkamer(Douche, lavabo, toilet en haardroger), tv (kabel), telefoon en klokradio en een éénpersoonsbed.Tussen mei en september is er airco op de kamer.Wifi is gratis beschikbaar in de kamer. Kamer werd gerenoveerd in januari 2016 ! Roken NIET toegelaten.

Aantal personen 1

Single room

Small double

Beschrijving
De kamer (twee in totaal) bevinden zich op de derde verdieping (geen lift !) in het dak van het hoofdgebouw. Deze kamers zijn uitgerust met een privé badkamer (voorzien van Douche, toilet, lavabo en haardroger) en tv (kabel), telefoon en klokradio. De kamer heeft 1 tweepersoonsbed (1 dekbed)Wifi is gratis beschikbaar in de kamer. Max 2 personen - geen mogelijkheid tot bijplaatsen extra bed. Kamer werd gerenoveerd in Januari 2016 ! Roken NIET toegelaten ! Vanaf mei tot september is er airco in de kamer (nieuw sedert september 2019).

Aantal personen 2

Small double

Gerenoveerde standaard dubbel

Beschrijving
Deze type kamers (2 in totaal) werden volledig gerenoveerd januari 2018 en zijn gelegen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. Zij zijn allen uitgerust met een privé badkamer waarvan één met douche en één met ligbad/douche - toilet, lavabo en haardroger. Er is een LED TV (kabel) en telefoon. Deze kamer heeft 1 tweepersoonsbed met 1 dekbed. WIFI is gratis in het ganse hotel.Max 2 personen - Geen extra bed mogelijk.

Aantal personen 2

Gerenoveerde standaard dubbel

Gerenoveerde twin bedded room

Beschrijving
Gelegen in het hoofdgebouw op de eerste verdieping (1x). Deze kamer is voorzien van twee aparte éénpersoonsbedden met elk zijn eigen overtrek en een kleine zithoek.Elke kamer is uitgerust met een privé badkamer (douche, lavabo, toilet en haardroger) LED TV (kabel) en telefoon.Wifi is gratis beschikbaar op de kamer.Max 2 personen - geen extra bed mogelijk. Deze kamer werd volledig gerenoveerd in januari 2018.

Aantal personen 2

Gerenoveerde twin bedded room

Triple room

Beschrijving
Bevindt zich in het hoofdgebouw op de eerste verdieping.Is uitgerust met een privé badkamer (douche, lavabo, toilet en haardroger) Fltscreen TV (kabel) en telefoon. Deze kamer heeft 3 éénpersoonsbedden.Gratis WIFI in de kamer.Max 3 personen - geen extra bed mogelijk. Geen mogelijkheid tot bijplaatsen extra bed !

Aantal personen 3

Triple room

Duplex Kamer (max 3 personen)

Beschrijving
Idem beschrijving duplex kamer voor max 3 personen - gerenoveerd jan/feb 2019 Deze ROOKVRIJE kamer - klein duplex appartement - bevindt zich in een bijgebouw van het hotel (voorheen de paardenstallen).Op het gelijkvloers bevindt zich de badkamer (douche, lavabo, toilet en haardroger) en de zithoek. Er is ook een frigo en een Senseo apparaat aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich drie éénpersoonsbedden (0.90m/2.00m) . Tijdens de zomer is er AIRCO op de kamer. Het is niet mogelijk een extra bed te plaatsen op deze kamer. Gratis WIFI in de kamer. DEZE TYPE KAMER KAN NIET GERESERVEERD WORDEN VOOR MEER DAN 03 VOLWASSENEN !!!

Aantal personen 3

Duplex Kamer (max 3 personen)

Beoordelingen

Contact

Asiris Hotel

Boek hier uw kamer

Lange Raamstraat 9 , 8000 , Brugge, Belgie
info@hotelasiris.be, fax: +32 (0)50 34 74 58


tel: +32 (0)50 34 17 24